Passion

Passion

Onze kleine Passion is al weer 6 maanden….. het is een schat van een hond, met een heel blij karakter. Op dit moment is ze in de sloopfase, of liever gezegd, in de zoveelste sloopfase. Hield ze het eerst bij papiertjes en stiekem aan de tafelpoot kluiven, nu zijn we in een spannender stadium beland . Het mevrouwtje knaagt de knoppen van de wasmachine, en ook de leuningen van de stoelen zijn niet meer veilig!
Gelukkig, ik weet, het gaat allemaal over, en na zo veel puppen zou ik toch niet meer verbaasd moeten zijn over deze acties. Grote zussen Noek en Nevel heten niet voor niets terminator 1 en 2! Laten we het dus maar houden op terminator 3 voor Passion.
Maar ze maakt alles weer goed door haar blij karakter, ze is erg leergierig, en vind alles en iedereen leuk. En als ze al iets spannend vind, zoals de geitjes van onze buurman, is ze er zo aangewend, de 1e keer dat we daar langs liepen moest ze erg blaffen en kijken, en de 2e keer wandelde zij er zo voorbij.
Op shows steelt ze ook de show, ze is al heel jong meegegaan, dus ook daar is niets spannends meer aan, maar ze wordt dolgraag geknuffeld, dus bezoekers kunnen hun hart ophalen. Niet alleen bij haar trouwens, al onze honden genieten van die aandacht.